Zanimljivosti

MLADIĆI, NAJBOLJI STE! Lokrumski vatrogasci imaju veliko srce i uvijek su spremni pomoći

MLADIĆI, NAJBOLJI STE! Lokrumski vatrogasci imaju veliko srce i uvijek su spremni pomoći

Uvijek smo spremni kritizirati ali među nama ima još plemenite čeljadi i to trebamo uvijek isticati – zapisala je na svom Facebook profilu naša sugrađanka Jadre Ničetić, ponukana lijepom gestom koju je doživjela na Lokrumu.

Prenosimo objavu u cijelosti:

Upravo te dobre primjere i plemenite ljude. Danas se mojoj prijateljici na Lokrumu dogodila nezgoda. Nismo ni svjesni koliko smo sretni što na tom otoku imamo vatrogasce spremne pomoći u svakom trenutku.

Nevjerojatnom brzinom su priskočili u pomoć, organizirali prijevoz, liječnički tim koji je čakao u portu. Još jednom su pokazali koliko su plemeniti i koliko veliko srce imaju.

Da ih ne nabrajam poimenično jer znam da bi svi isto postupili u sličnom momentu, želim im svima reći iskreno Hvala! Ostanite takvi i dalje na radost svih nas koji se tamo kupamo i kojima se u svakom momentu može dogoditi slična situacija. Na žalost gospođi koja je prva pomogla nisam uspjela zahvaliti u brzini i laganoj panici. Mladići najbolji ste!!!

‘Lokrumski mladići’ su, dakako uz ovu objavu dobili i mnoštvo komentara naših oduševljenih sugrađana, a vrijedi kazati i to kako naslovna fotografija pripada jednom od njihovih prekrasnih fotopriča s Lokruma, koje možete pogledati ovdje.

Pročitajte još

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist

Sretan rođendan dobrom duhu Grada, našem slavuju Gogi Bonačić!

Ivana Mijić Vulinović

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist