Natrag
20.8.2017 06:13

facebook

twitter

google

rss

dulist

MLADI NA DJELU Prijave za praksu u Bruxellesu

18.9.2015 @ 10:48 Dulist Županija
3;3

Podijelite:

Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna razvojna agencija DUNEA pozivaju mlade s područja naše županije da se prijave za praksu u Bruxellesu.

Prijave su otvorene do 6. listopada, a sve potrebne informacije i linkovi mogu se pronaći na stranicama DUNEA-e, DNŽ i Ureda u Bruxellesu, kao i na internet stranici www.ybbregions.eu.org. Zainteresirani se trebaju prvo registrirati na službenoj stranici i popuniti sve tražene podatke jer će se pozivi za sudjelovanje slati prema iskazanom interesu.

Naime, Dubrovačko-neretvanska županija partner je u projektu ”Regije u Bruxellesu za mlade”, koji je nastao u suradnji s regijom Abruzzo (Italija), Lubuskim vojvodstvom (Poljska) i Prešovskim krajem (Slovačka), odobren i sufinanciran od strane Europske Komisije kao dio programa “Mladi na djelu”. Projekt je, s hrvatske strane, pripremala Regionalna razvojna agencija DUNEA.

Korisnici ovog izvanrednog iskustva učenja bit će, za aktivnost transnacionalne razmjene mladih, izabrani među mladima u dobi od 18 do 25 godina. Odabranim kandidatima bit će pokriveni troškovi smještaja, džeparca kao i putni troškovi.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana