Sport

MLAĐI KADETI RH Pobjeda! Jug je osvojio kup!

Jug finale pobjeda

Pobjedom nad Mornarom BS 9:7 u finalu Kupa RH za mlađe kadete Jug je osvojio naslov najboljih. Treće mjesto pripalo je Primorju koje je pobijedilo Cavtat 15:9. Čestitamo trenerima Franu Karaču i Jošku Turku, kao i svim mladićima koji su osvojili Kup RH.

Mornar je bolje otvorio utakmicu i u prvoj četvrtini poveo 3:1. No, junaci druge četvrtine bili su Petar Alamat s tri i Marko Žuvela s dva pogotka koji su preokrenuli rezultat i naveli ‘vodu na mlin’ Juga. Na poluvremenu je bilo 6:4. Velika prednost ove momčadi je što su sve utakmice odlučivali različiti igrači. Širina je zalog budućnosti. Do kraja utakmice Jug je rutinirano održavao prednost i na kraju osvojio Kup Hrvatske.

U utakmici za 3. mjesto Primorje EB je pobijedilo Cavtat 15:9, čime je Cavtat ponovio uspjeh s prvenstva i ponovno osvojio četvrto mjesto na čemu im treba čestitati. Cavtat je jedina drugoligaška momčad u ovoj konkurenciji i činjenica da su se borili za medalju je respektabilna.

VK Jug CO osvajač Kup RH: Ljuban, Borovina, Ivaniš, Vuković, Gavranić, Šimunović, Lončarić, Alamat, Cukrov, Zelen, Žuvela, Perić, Džamaria, Kirigin i Pulić. Treneri: Frano Karač i Joško Turk

Cavtat je na ovom prvenstvu igrao u sastavu: Duplica, Butigan, Ursić, Barišić, Čupić, Vidović, Burđelez, Kralj, Šabić, Bobić, Grmoljez, Guljelmović, Kužnin, Đurković. Trener: Vlaho Lise

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist