Sport

MLAĐI KADETI KUPA RH Jug u finalu!

MLAĐI KADETI KUPA RH Jug u finalu!

Mlađi kadeti VK JUG CO plasirali su se u finale Kupa RH pobijedivši Cavtat 12:4. Igrat će protiv Mornara, dok ce se u utakmici za treće mjesto sastati Cavtat i Primorje. Finale je na rasporedu u nedjelju u 12,30, dok se utakmica za treće mjesto igra u 11,20 sati.

Jug je odigrao fantastičnu utakmicu u polufinalu. Već na poluvremenu je bilo 7:0, tako da Cavtaćanima nisu dali niti malo šanse. S druge strane mlađi kadeti Cavtata toliko su puno željeli svoje prvo finale da ih je ta želja sputala u igri. Nisu pružili svoj maksimum, jednostavno su izgorili.
Fantastičnu utakmicu smo gledali u drugom polufinalu u kojem je Mornar na peretce pobijedio Primorje.
Ako je suditi prema polufinalnim ogledima Jug i Mornar će se zasluženo ‘potući’ za naslov najboljega, a Cavtat će protiv Primorja imati šansu samo ako vrate igru koju su imali u skupini.
Jug je igrao u sastavu: Ljuban, Borovina, Ivaniš 2, Vuković, Gavranić 1, Šimunović 1, Lončarić 2, Alamat 3, Cukrov 2, Zelen, Žuvela 1, Perić, Džamaria, Kirigin. Trener: Frano Karač.
Cavtat je igrao u sastavu: Duplica, Butigan, Ursić 1, Barišić, Čupić, Vidović, Burđelez 1, Kralj 1, Šabić, Bobić 1, Grmoljez, Guljelmović, Kužnin, Đurković.

Pročitajte još

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist