Hrvatska

Mlađi brat ministra zdravlja postao šef Atlasa

Mlađi brat ministra zdravlja postao šef Atlasa

Tomislav Matija Varga, brat ministra zdravlja Siniše Varge koji ljetos nije uspio ući u upravu HPB-a jer nije udovoljavao kriterijima, imenovan je ovih dana za predsjednika uprave turističke agencije Atlas, zamijenivši na toj poziciji Ivana Gadžu.

U turističkom sektoru su iznenađeni jer Tomislav Matija Varga nema prethodnog značajnog iskustva u turizmu, ako se izuzme sklonost hedonističkim putovanjima po unutrašnjosti Istre, o čemu je svojedobno izvještavao na svom Facebook profilu te tako zaradio interes javnosti.

Kako stoji na stranicama Hanfe, nadzorni odbor društva Atlas na sjednici održanoj 08. prosinca donio je odluku kojom opoziva Ivana Gadžu , te imenuje Tomislava Matiju Vargu na čelno mjesto turističke agencije čiji je najveći pojedinačni vlasnik Agrokor.

Inače, Varga je dio karijere proveo baš u Agrokoru, koji ga je delegirao i u članstvo radne skupine za poglavlje Poljoprivreda i ruralni razvitak u procesu pregovora s Europskom unijom, no dobar dio karijere bio je u nekretninskom biznicu, prvo u Ingri, potom kao predsjednik uprave Erste Immorenta, te kasnije kroz članstvo u NO Quaestus nekretnina.

Baš u vrijeme nesuđenog transfera u upravu HPB-a brat ministra zdravlja objavio je status o vikendu provedenom u Istri, gdje se između ostalog susreo s bračnim parom Tedeschi.

Izvor: Poslovni.hr

Pročitajte još

TKO PROPUSTI ROK, SNOSIT ĆE POSLJEDICE Ako ste zaštićeni najmoprimac, prijavite se u Registar stanova!

Dulist

MAĐARSKI I TALIJANSKI BORBENI ZRAKOPLOVI Iduća dva mjeseca bi trebali štititi hrvatsko nebo

Dulist

OD PREVLAKE DO ILOKA Biciklistički maraton u spomen ubijenih redarstvenika u Borovu selu

Dulist