DuList IN

‘MISS MAMA’/ ZDENKA DUBELJ ‘Djeca su moja najveća motivacija, veselim se finalu!’

'MISS MAMA'/ ZDENKA DUBELJ 'Djeca su moja najveća motivacija, veselim se finalu!'

Dubrovkinja Zdenka Dubelj jedna je od 17 finalistica skorog izbora Miss mama, a u finalu se našla s još jednom dubrovačkom mamom, Ivonom Herceg.
Tom prigodom za DuList otkrila je ponešto o sebi. Gospođa Zdenka rođena je u Dubrovniku gdje živi sa svojim suprugom, koji je pomorac, i djecom. Radi kao administrator u Elektrojugu Dubrovnik, no, kako sama kaže, to je samo dio njenog radnog dana.
-Uz moju djecu, koja su moja najveća motivacija, veselim se ljetnoj sezoni, koja uz nezaobilazno kupanje i uživanje za mene znači i dodatni posao vođenja apartmana. Inače sam ponosna mama četvero djece – Ana (27) udata i ima sina Luku, Petra (25) udata i imasina Marka, Gloria – četvrta godina glume u Zagrebu i Petar, maturant, koji se inače bavi košarkom i sad je odluka gdje će dalje. Nadamo se dobroj odluci – priča nam simpatična gospođa Zdenka.
Otkrila nam je i kako je biti među finalisticama ovog zanimljivog događaja ljepote ‘Miss mamma Italiana in Croazia’
– Kad sam dobila email da sam finalistica za ‘Miss mama’ svidjelo mi se biti dio te priče, koja se prvi put održava u Hrvatskoj, a nadam se da će se nastaviti svaku godinu. Sigurna sam da će biti nezaboravno iskustvo i jako se veselim – rekla nam je Zdenka Dubelj.
Inače, na izbor se prijavilo čak 86 mama, a veliko natjecanje održat će se 3. lipnja u Šibeniku. Natjecanje je podijeljeno u dvije kategorije, onu od 25 do 45 godine, te od 45 do 55 godina, tako da vjerujemo da će obje naše ljepotice završiti natjecanje s lentama!
Mi im želimo puno sreće i navijamo za njih!

Foto: Facebook/Zdenka Dubelj

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist

STARA ŠKOLA KREKA Marin Ivanović Stoka ponovno dolazi ispričati svoju priču

Dulist