Sport

‘MINI VATRENI’ U LOVU NA EURO Izbornik Stanković: ‘Napravit ćemo sve za pobjedu’

'MINI VATRENI' U LOVU NA EURO Izbornik Stanković: 'Napravit ćemo sve za pobjedu'

Hrvatska futsal reprezentacija večeras od 19 sati u dvorani Gospino polje igra uzvratnu utakmicu dodatnih kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo koje će se igrati 2018. godine u susjednoj Sloveniji.

‘Mini Vatreni’ su u dodatnim kvalifikacijama izvukli reprezentaciju Francuske, a u prvom dvoboju, odigranom u Orchiesu rezultat je bio 1:1.

– Uoči ove odlučujuće utakmice osjeća se lagani pritisak, međutim u ovih par dana što smo se pripremali u Dubrovniku analizirali smo pogreške iz prve utakmice te se pokušali što bolje pripremiti na ono što Francuzi jako dobro rade, jasno će izbornik Mato Stanković.

Dubrovnik, odnosno dvorana Gospino polje, nije slučajno odabrana za ovaj odlučujući dvoboj. Hrvatska futsal reprezentacija već je tri puta igrala odlučujuće utakmice za odlazak na velike smotre te je u sva tri navrata bila – uspješna.

– Francuska reprezentacija je sve osim lagan protivnik. Vidjeli ste to u prvoj utakmici, igraju dosta visoko, a najviše prijete iz kontri i polukontri. Mi jesmo dominirali u prvom ogledu, međutim na kraju se gleda rezultat, riječi su Stankovića.

Hrvatska nogometna televizija (HNTV) izravno prenosi dvoboj iz Gospinog polja, a osim toga prenosit će se i na službenim stranicama Francuskog nogometnog saveza.

– Dvorana je uvijek bila puna kada smo god igrali. Već sam kazao da Dubrovnik nije slučajno odabran za ovu veliku utakmicu. Napravit ćemo sve za pobjedu, a uvjeren sam da će igrači, ali i navijači dati svoj maksimum te da ćemo na kraju zajedno proslaviti odlazak na EP u Sloveniji! – zaključio je izbornik Mato Stanković.

Ulaznice, kojih je mali broj u prodaji poradi malog kapaciteta dvorane Gospino polje, mogu se kupiti na blagajni dvorane od 16 sati.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

PREDSTAVLJEN NOVI DRES VATRENIH Modrić: ‘Uvijek se iznova obradujem novoj garnituri’

Dulist

‘PING PONG’ LIGA Marinkolor prvak sezone, Marko Venier najuspješniji igrač

Dulist

Jedanaest titula državnih prvaka i čak 45 medalja za Taekwondo klub Shark!

Dulist