Grad

MILKOVIĆ NAKON SASTANKA UV-a ‘Postoji nezadovoljstvo u Linđu. Planiramo sastanak, ništa nije nerješivo’

MILKOVIĆ NAKON SASTANKA UV-a 'Postoji nezadovoljstvo u Linđu. Planiramo sastanak, ništa nije nerješivo'

Danas smo imali sastanak Upravnog vijeća uz nekoliko ključnih točaka pred sezonu. Mogu potvrditi i točku Razno u kojoj smo raspravljali o pripremi pred sezonu, ali i o stanju u Linđu. Određeno nezadovoljstvo postoji – kazao je za DuList Pero Milković, predsjednik UV Linđa, no kako ističe, ništa nerješivo.

Podsjetimo, danas popodne u 17 sati održao se sastanak UV Linđa na kojem se raspravljalo o primjebama plesača na probleme unutar ansambla, prvenstveno na rad etnologa i povjesničara Krunoslava Šokca, novog umjetničkog ravnatelja FA Linđo.

– Imamo sitne probleme i postoji nezadovoljstvo mladih. Došlo je nešto što se može nazvati ‘pismom’, no smatram kako probleme ne možemo riješiti na taj način. Planiram, naime, okupiti mlade, amatere i kroz nekoliko dana napraviti sastanak gdje će svatko moći otvoreno kazati, meni osobno, što ju ili ga tišti. Planiram i sastanak s radnicima Linđa, plesačima, glazbenicima… Jednom godišnje radim ‘reviziju’ primjedbi, sugestija zaposlenika i uskoro ću je ponoviti. Ono što mi je bitno jest da su unutar Linđa svi sretni i zadovoljni – dodao je Milković, kazavši kako će se sastanci odraditi kroz otprilike dva tjedna.

– Ustanova Linđo važna je stvar za cijeli Dubrovink, pa tako i za mene osobno, a bitna mi je i struktura unutar nje. Linđo je, među ostalim,  sinonim za Dubrovnik. Zato vjerujem da ćemo riješiti probleme i ponavljam, otvoren sam za primjedbe i sugestije, svaki član Linđa može mi se osobno obratiti ukoliko ju ili ga nešto tišti – zaključuje Milković.

Moramo napomenuti i to kako su se nakon današnje objave na DuListu putem društvenih mreža proširili brojni komentari Linđovaca iz kojih se da iščitati kako situacija i nije baš tako ‘rješiva’ kako se nadaju iz vodstva Linđa. Naime, velik broj Linđovaca ogorčen je trenutnom situacijom i ne libe se istu podijeliti u komentarima na, primjerice, Facebooku.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist