Aktualno

Mičite se s puta! Stižu delegacije

Mičite se s puta! Stižu delegacije

Tijekom petka i subote pripremite se na posebnu regulaciju u prometu zbog dolaska domaćih i stranih dužnosnika, koji će u Dubrovniku sudjelovati na Međunarodnoj konferenciji Proces suradnje u jugoistočnoj Europi i Dubrovnik Forumu 2017.

Kako javljaju iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, u suradnji s Ravnateljstvom policije provodit će se posebne mjere osiguranja.

Tako će se od jutarnjih sati sutra, 29. lipnja do večernjih sati u subotu, 1. srpnja posebno regulirati promet na prometnicama koje vode od Zračne luke Dubrovnik do hotela smještaja stranih delegacija. Policija će voditi računa da se promet najavljenih datuma odvija sa što manje zastoja i čekanja za građane kao i da se što manje utječe na odvijanje ostalih aktivnosti i događaja.

-Gužve se očekuju i zbog povećanog zračnog i pomorskog prometa, te stoga molimo građane za razumijevanje i strpljenje u slučaju zastoja ili prekida u prometu te ih ujedno pozivamo da poštuju upute policijskih službenika na terenu – apeliraju iz PU.

Pročitajte još

KAKAV JE BOOKING? Dobro je! Predsezona bolja od prošle

Andrea Falkoni Račić

MINUTE KOJE ŽIVOT ZNAČE Znate li što je ‘zlatni sat’?

Dulist

Franković osudio nasilje člana mladeži HDZ-a i najavio stegovni postupak

Dulist