Sport

MEMORIJAL ‘ANTONIO PRLENDA’ Slavili Međugorci i Dinamovci

MEMORIJAL 'ANTONIO PRLENDA' Slavili Međugorci i Dinamovci

Nogometni klubovi Međugorje i Dinamo Zagreb pobjednici su 9. Memorijalnog turnira ‘Antonio Prlenda’ koji se ovog vikenda na stadionu u Lapadu odigrao u organizaciji NK GOŠK Dubrovnika 1919.

Mladi su Međugorci podigli pehar pobjednika u kategoriji rođenih 2006. godine i mlađih nakon što su u finalu nakon kaznenih udaraca svladali Vukovar. U konkurenciji osam klubova treći je bio OŠN Dinamo Zagreb, Neum je zauzeo četvrto mjesto te osvojio trofej Fair Play, a potom slijede županijski predstavnici – 5. ŠN Božo Broketa, 6. Slaven Gruda, 7. NK Župa dubrovačka, 8. GOŠK Dubrovnik 1919.

Najbolji vratar turnira je Vukovarac Luka Marošičević, a nagrade za najboljeg strijelca i igrača pripale su Međugorcima Mislavu Čutuku i Danijelu Prskalu.

U kategoriji rođenih 2007. godine i mlađih Dinamovci su u presudnoj utakmici bili bolji od vršnjaka iz GOŠK Dubrovnika 1919. Treća je ŠN Božo Broketa, a četvrti Vukovar.

Sudionici turnira u stanci natjecanja položili su cvijeće i zapalili svijeće na grobovima prerano preminulih Antonia Prlende, kadeta Dubrovnika 1919., te Zlatka Sentića, trenera mlađih uzrasta dubrovačkog kluba.

Pročitajte još

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist