Natrag
23.4.2014 15:44

dulist

Melato ostaje u pritvoru

26.7.2012 @ 19:57 Andrea Falkoni Račić Crna kronika
Melato ostaje u pritvoru

Antonio Melato ostaje u pritvoru gdje čeka izručenje. Sudac istrage Slavko Lozina nije, naime, prihvatio jamčevinu u iznosu od 800 tisuća eura, koje je u zamjenu za slobodu ponudio Talijan Antonio Melato, donosi Index.hr, a koji je u Italiji tražen zbog sumnje u šverc 6 tona kokaina.

Njegov je odvjetnik Dragan Pištalo najavio žalbu, a kako rješenje još nije vidio ne zna zbog čega je sudac istrage odbio jamčevinu.

Kako dalje donosi Index, njegov sin Alessandro je pristao na izručenje, koje će se voditi po skraćenom postupku budući da je procijenio kako će u Italiji lakše riješiti svoju pravnu situaciju.
Podsjetimo, Antonio Melato je zajedno sa sinom Alessandrom uhićen u Dubrovniku prije mjesec i pol dana po zahtjevu talijanskog Interpola.
O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica povijesti i etnologije, igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela raditi kao - novinarka. Iskreno, nikad se baš ni nisam mogla zamisliti kako u nekoj školi radim kao profesorica. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana