Sport

MAVROVIĆ NAKON REMIJA “Igrači su dali 200 posto, hvala publici!”

MAVROVIĆ NAKON REMIJA "Igrači su dali 200 posto, hvala publici!"

Nakon 2:2 Squarea i Nacionala akteri su bili nezadovoljni što nisu došli do punog plijena, ali su se složili da je remi ipak najrealniji rezultat.

– Znali smo kad smo dolazili u Dubrovnik da će biti teško u punoj dvorani. Square se predstavio u jako dobrom svjetlu. Nama je otežavajuća okolnost bila što smo nastupili bez dva ponajbolja igrača, ali bez obzira na to mislim da je momčad pokazala karakter. Bili smo dosta borbeni, imali smo par izglednih situacija možda i za pobjedu, ali je remi realan ishod utakmice. Pohvalio bih i jednu i drugu momčad, a posebno dubrovačku publiku koja je bila fantastična. Mi kao momčad imamo najviše ciljeve, ali idemo utakmicu po utakmicu. Došli smo po pobjedu, ali smo zadovoljni i s bodom. Nismo dozvolili Squareu da se bodovno s nama izjednači. Trenutno držimo prvo mjesto i sad imamo dvije utakmice u Zagrebu uz nešto lakši raspored. Smatram da ćemo ostvariti dobar saldo bodova – Kujtim Morina, kapetan Nacionala.

– Šteta što nismo uspjeli izdržati do kraja, ali iskreno remi je realan. Zahvaljujem se svakom igraču, dali su 200 posto. Moram reći kako protiv Broda nismo pokazali karakter i kiksali smo. Da smo bili pošteni protiv Slavonskog broda, Bog bi nam dao tu sreću da dobijemo i Nacional. Kad budemo svako kolo i svaki trening radili pošteno, imali isti pristup protiv prvog i zadnjeg, onda ćemo postizat prave rezultate. To je odlika velikih momčadi, a mi to još nismo. Karakter moramo pokazati na svakoj utakmici. Stvarno je lijepo igrati u ovakvoj atmosferu, to daje dodatnu draž i zbog toga se sport igra. Kad nismo mogli i kad smo padali, oni su nas tjerali naprijed, bili su nam šesti igrač. Sad nam dolazi razdoblje teških utakmica, Murter pa Split, Osijek i Makarska pa na kraju Alumnus. Idemo kolo po kolo i davati svoj maksimum i bit će sve u redu – Marinko Mavrović, trener Squarea.

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist