Politika

MATO FRANKOVIĆ ‘Vratit ćemo dostojanstvo Rijeci dubrovačkoj!’

HDZ Mokošica

Kandidat za gradonačelnika Grada Dubrovnika Mato Franković stanovnicima Rijeke dubrovačke koji su se sinoć u velikom broju okupili u ‘Baraci’ na predizbornom skupu HDZ-a kao kapitalni projekt najavio je izgradnju spojne ceste od škole u Novoj Mokošici na cestu prema Mokošici kao i uređenje prometnice sa šetalištem i biciklističkom stazom na desnoj strani Rijeke dubrovačke.

– Kao stanovnik i predsjednik ovog najvećeg gradskog kotara, već drugi mandat, mislim da najbolje znam što tišti stanovnike Rijeke dubrovačke jer svakodnevno slušam, analiziram i pokušav riješiti njihove probleme. Nažalost, bivša gradska uprava nije imala sluha za naše probleme, nije odgovarala na naše mnogobrojne dopise i ne samo da nije imala sluha nego je minimalizirala ulogu gradskih kotareva i mjesnih odbora. Bivši gradonačelnik je svjesno opstruirao funkcioniranje sustava mjesne samouprave – rekao je kandidat za zamjenika Blaž Pezo te dodao:

– Zbog maćehinskog odnosa gradske uprave Komolac danas nema stalnog tajnika, a ured Gradskog kotara Komolac još uvijek je smješten u autobusnoj čekaonici. U cijeloj Rijeci dubrovačkoj nemamo uređen voodopskrbni i kanalizacijski sustav. Nije nastavljen i dovršen projekt uređenja fasada. Znam što se i kako moglo do sada napraviti, a nije, stoga vam jamčim da ću riješiti probleme ovog Gradskog kotara kada preuzmemo odgovornost za Grad. Na samom kraju Franković je poručio:

– Svi gradski kotarevi i mjesni odbori zaslužuju ravnomjeran razvoj, a Mokošica neće biti samo spavaonica. Vratit ćemo dostojanstvo Rijeci dubrovačkoj.

 

GO HDZ-a Dubrovnik

Pročitajte još

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist

SDP objavio liste za Sabor, Anita Bonačić Obradović na zadnjem mjestu

Dulist