Grad

Maro Kristić na izbore u Dubrovniku izlazi s listom Mosta

Maro Kristić na izbore u Dubrovniku izlazi s listom Mosta

Maro Kristić, saborski zastupnik Mosta na predstojeće lokalne izbore izaći će samostalno. Navodi se to u priopćenju kojeg prenosimo u cijelosti.

‘Kao i u većini velikih gradova i u Dubrovniku Most izlazi na lokalne izbore sa svojom listom predvođenom jednim od najaktivnijih  saborskih zastupnika Marom Kristićem,  koji prepoznatljivo i fokusirano, s uspjehom  komunicira sve, a posebno lokalne teme. Maro Kristić će ujedno biti i nezavisni kandidat Mosta za gradonačelnika Dubrovnika.

Budući da je suradnja s nezavisnim listama posebnost i snaga Mosta, ona se nastavlja i kroz predstojeće lokalne izbore u gradu Dubrovniku  i u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. 

Predstavljanjem svoje vlastite snage, kroz suradnju s prepoznatljivim nezavisnim snagama na lokalnim izborima, okupljamo šire biračko tijelo bez čijeg povjerenja ne može doći do toliko potrebnih promjena.

Gradska i županijska  lista Mosta koja je predvođena našim kandidatom za župana Nikolom Grmojom će se međusobno podržavati i nadopunjavati. 

Povjerenje birača u bolji način upravljanja, dobru komunikaciju i promjene, nećemo iznevjeriti ni na ovim izborima’.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist