Natrag
20.10.2017 18:09

facebook

twitter

google

rss

dulist

Marinkolor stopostotan na krilima Veniera

19.1.2014 @ 21:11 Dulist Sport
2;2

Podijelite:

Završilo je 10. kolo, ili polovica Stolnoteniskog prvenstva Grada Dubrovnika, pri čemu su u 1-A ligi sve tri utakmice ipak završile očekivano – pobjedama favorita.

Utakmica između ekipa OŠ Cavtat – Konavljanin i Kliševa završila je visokom pobjedom OŠ Cavtat-Konavljanin 8:2 koji je nastupio u svom najjačem sastavu. Meč Marinkolora i Dr Čolića završio je pobjedom Marinkolora 7:3 koji je isto tako nastupio u svom najjačem sastavu gdje je opet briljirao najbolji igrač lige Marko Venier.

Treća utakmica bila je zadnja utakmica momčadi Geoplan i Šampinjoni u I A ligi jer kao peti i šesti sastav na ljestvici vraćaju se u I-B ligu. Inače ova utakmica koja nije odlučivala o statusu ekipa pružila je izvanrednu partiju gdje je ekipa Geoplan slavila pobjedu s 6:4, ali što može samo zahvaliti svom prvom igraču izvanrednom Nedjeljku Ogresti koji je doprinio pobjedi ekipe sa tri pobjede u pojedinačnim partijama kao i pobjedom u paru.

U 1-B ligi sve tri utakmice završile su očekivano s pobjedama domaćina, pri čemu su ekipe Umjetnici i Dubrovnik, kao najbolje dvije ekipe u ovom dijelu natjecanja od sljedećeg kola članovi I-A lige.

Nakon polovice prvenstva pored najboljeg igrača lige Marka Veniera koji je u pojedinačnim susretima zabilježio stopostotni učinak. Tu su još na 2. mjestu igrač OŠ Cavtat-Konavljanin Vedran Đurđević i na 3. mjestu Milo Stražičić iz ekipe Kliševo.

Komentari





O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana