Sport

Marinkolor stopostotan na krilima Veniera

Marinkolor na Prvenstvu Grada Dubrovnika

Završilo je 10. kolo, ili polovica Stolnoteniskog prvenstva Grada Dubrovnika, pri čemu su u 1-A ligi sve tri utakmice ipak završile očekivano – pobjedama favorita.

Utakmica između ekipa OŠ Cavtat – Konavljanin i Kliševa završila je visokom pobjedom OŠ Cavtat-Konavljanin 8:2 koji je nastupio u svom najjačem sastavu. Meč Marinkolora i Dr Čolića završio je pobjedom Marinkolora 7:3 koji je isto tako nastupio u svom najjačem sastavu gdje je opet briljirao najbolji igrač lige Marko Venier.

Treća utakmica bila je zadnja utakmica momčadi Geoplan i Šampinjoni u I A ligi jer kao peti i šesti sastav na ljestvici vraćaju se u I-B ligu. Inače ova utakmica koja nije odlučivala o statusu ekipa pružila je izvanrednu partiju gdje je ekipa Geoplan slavila pobjedu s 6:4, ali što može samo zahvaliti svom prvom igraču izvanrednom Nedjeljku Ogresti koji je doprinio pobjedi ekipe sa tri pobjede u pojedinačnim partijama kao i pobjedom u paru.

U 1-B ligi sve tri utakmice završile su očekivano s pobjedama domaćina, pri čemu su ekipe Umjetnici i Dubrovnik, kao najbolje dvije ekipe u ovom dijelu natjecanja od sljedećeg kola članovi I-A lige.

Nakon polovice prvenstva pored najboljeg igrača lige Marka Veniera koji je u pojedinačnim susretima zabilježio stopostotni učinak. Tu su još na 2. mjestu igrač OŠ Cavtat-Konavljanin Vedran Đurđević i na 3. mjestu Milo Stražičić iz ekipe Kliševo.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist