DuList INDuList PROMO

Marina Rinaldi – modna linija za žene punijeg stasa uvjerene u sebe

Marina Rinaldi - modna linija za žene punijeg stasa uvjerene u sebe

Nedavno otvoreni prodajni prostor modnog branda Marina Rinaldi u Dubrovniku oduševljava žene punijeg stasa uvjerene u sebe, koje znaju što žele i koje to iskazuju sa šarmom i jednostavnošću.

Modna linija je nastala je kao odgovor na potrebe žena da svoju popunjenost nose diskretno i sa stilom. Sve Marina Rinaldi kolekcije u vrhunskim krojevima i od vrhunskih materijala prate raspoloženje,potrebe i želje današnje žene.

Tako u kolekciji Elegante možete pronaći odjeću za svečane prigode, a sportska kolekcija Marina Sport održava izraz udobne veličine pa Marina Rinaldi postaje glas pozitivnog načina izražavanja ženskog izbora udobnosti i odijevanja. Postoje još i kolekcije Le Spose (za vjenčanja), Voyage, Piumino (kolekcija zimskih jakni i kaputa punjenih perjem sibirske guske),Town (svakodnevna elegancija na poslu), te Marina Rinaldi Acessories (usklađene torbe, cipele, pojasevi,šalovi i nakit). Svaka kolekcija ima poseban ton sa karakterističnim bojama pa se svaki odjevni predmet iz kolekcije može kombinirati sa ostalima. Veličine odjeće se kreću od broja 42 prema većima, ali i žene koje nose manje brojeve mogu pronaći nešto za sebe jer se odjeća se prilagođava svim oblicima tijela.

Koriste se najfiniji materijali, a printeve za kolekciju s pažnjom ručno izrađuju stručnjaci s jezera Como, a pomno birani krojevi pokrivaju sve nedostatke. Kolekcije se često obnavljaju novim komadima pa svaka dva tjedna možete pronaći nešto novo. Uvjerite se sami i posjetite novi prodajni prostor u Luži.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist