Grad

Marina je dobitnica tretmana kose i make upa u salonu New moment

Marina je dobitnica tretmana kose i make upa u salonu New moment

New moment hair & makeup design u suradnji s DuListom daruje Marinu Rudinović s hair tretmanom Kevin Murphy proizvodima i 15 – minutnim makeupom ILLAMASQUA proizvodima.
Sretnu dobitnicu molimo da se javi u redakciju DuLista na broj telefona 350 670.

Gdje se nalazi i koje proizvode nudi salon New moment saznat ćete u tekstu koji slijedi:

New moment salon otvoren je 17. travnja i nalazi se na adresi Vukovarska 26, na parkingu Pema. Marija Dujaković, vlasnica salona, kaže kako klijentima pristupaju individualno, ovisno o karakteru i zanimanju, pomažu u izgradnji osobnog stila – što je jedan korak ka njegovoj izgradnji! Kada uđete u salon, na zidu vidite slike bezvremenske ikone Audrey Hepburn i buntovnice Amy Winehouse, vlasnici jako drage dvije suprotnosti, ali s vrlo izgrađenim stilom. No možda najviše pažnje privlači centralni dio – pult s KEVIN MURPHY proizvodima, a u salonu vlada ugodan ambijent i opuštena atmosfera. U New moment hair & makeup design možete pronaći proizvode za njegu kose Kevin Murphy, proizvode koje koriste slavni frizeri za tjedan mode Fashion week. Kevin Murphy spada među najuglednije i najtraženije frizere na svijetu. Vogue je izjavio kako je upravo Kevin Murphy izmislio ikonski ‘beach hair’ izgled. Njegova svjetska karijera podrazumijeva suradnju s vodećim modnim fotografima poput Patrick Demarcheliera i kreiranje stilova za svjetska izdanja Voguea, Harpers Bazaara, Marie Claire.
KEVIN MURPHY je asortiman profesionalnih proizvoda za njegu kose koji su u Dubrovniku dostupni samo u salonu New moment – šampona, regeneratora, stylinga, tretmana i pribor za stiliziranje predstavlja spoj izgleda s modne piste s naglaskom na prirodnu ljepotu kose. Proizvodi se rade od obnovljivih i održivih resursa kad god je to moguće, koristeći čista esencijalna ulja, biljne ekstrakte i prirodne antioksidante. Proizvodi Kevin Murphy se mogu naručiti u salonu!
Posebno se ističu dva proizvoda za obnovu kose nakon sunca i mora:
BORN.AGAIN.MASQUE – Ultra bogata maska za intenzivnu hidrataciju. Ova intenzivno bogata maska sadrživ visoku koncentraciju aminokiselina koje kosi daju snagu, mekoću, sjaj i upravljivost. Prirodni sastojci poput babasu ulja i mango maslaca hidratiziraju, daju sjaj i popravljaju stanje kose.
STAYING.ALIVE – Intenzivan tretman koji se ostavlja na kosi na bazi maslinovog lista i ulja šipka koji su bogati antioksidantima i štite kosu. Med i bršljan, vlaže, mekšaju i daju fleksibilnost.
U salonu je u ponudi i ILLAMASQUA ‘make up za vaš alter ego’ visokokvalitetan i profesionalni make up se također koristi u ovom salonu. S modnih pista se donosi na gradske ulice, a radi se o pretežno dnevnom make upu s težištem na svježinu.
New moment savjetovat će osobu prema karakteru, zanimanju… Jedan korak ka izgradnji osobnog stila! Kako? Dođite po 15 minuta konzultacije o tipu kose, potencijalnoj frizuri i preparatima potpuno besplatno! Stalni klijenti imaju 20 % popusta na tretmane… Informacije i prijave na telefon 020/333 509.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist