Natrag
19.8.2017 13:12

facebook

twitter

google

rss

dulist

MARIJO CURIĆ: ‘Chef kuhinje istodobno mora biti odličan kuhar, pošten menadžer, motivirajući vođa i uspješan govornik’

13.8.2017 @ 23:31 Maria Prkut dulist IN

Podijelite:

Nakon brojnih šefova kuhinje koji su vodili restoran 360 te bivše restorane koji su se nalazili na istoj lokaciji, na red je došao i jedan domaći kuhar. Riječ je o tridesetosmogodišnjem Mariju Curiću koji je prije dvije godine preuzeo vodstvo restorana 360, jednog od najprestižnijih restorana u Hrvatskoj. Voditelj je tima kuhara u kojoj se stvaraju delicije moderne mediteranske kuhinje pri kojoj se koriste određene tehnike molekularne kuhinje te tako brojni gosti mogu uživati u maštovitim kreacijama koje sadrže tradicionalne sastojke naših krajeva.

– Iznimno sam ponosan biti voditeljem tima kuhinje Restorana 360. Cilj mi je motivirati i naučiti mlade kuhare da imaju emocionalan pristup hrani i namirnicama. Biti chef kuhinje u restoranu je jako naporan posao, međutim biti chef kuhinje u prestižnom restoranu s dugogodišnjom reputacijom je zaista golemi teret, ali ako voliš ono što radiš jednostavno nađeš energiju koja te pokreće i sigurno ne bih mijenjao struku za bilo koju drugu – istaknuo je Curić.

Članak u cjelosti pročitajte u tiskanom izdanju DuLista.

Komentari





O autoru: Maria Prkut


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana