Politika

Marija Delija uzela stvar u svoje ruke!

Marija Delija uzela stvar u svoje ruke!

'Ukoliko želite da neki posao bude dobro odrađen, uradite ga sami' – kaže stara izreka , a to je danas potvrdila i Marija Delija, nezavisna gradska vijećnica i kandidatkinja za gradonačelnicu Dubrovnika.

Ona je, naime, stvar uzela u svoje ruke, te sama lijepila svoje predizborne plakate u Ulici Iva Vojnovića, na javnom oglasnom prostoru pokraj hotela Lero.

Za duList je istakla kako je odlučila prelijepiti plakate, jer su prethodni bili neukusno išarani, te kaže kako to 'nije mogla gledati'. Stoga se s plakatima zaputila i riješila stvar sama.

Jedina dama među muškarcima, Delija daje dobar primjer čak i ovakvim, malim životnim situacijama, stoga smo joj poželjeli sreću u daljnjim događanjima, a na što je odgovorila 'S Božjom pomoći!'

Može se primjetiti kako se Delija zaista maksimalno dala u kampanju. Naime, još jučer, ona je na ulazu u Grad s Pila postavila televiziju i dvd player na kojem se vrtio njen predizborni promo video.

Marija Delija je, podsjetimo, nositeljica kandidacijske liste grupe birača za Gradsko vijeće Grada Dubrovnika, a svoje službeno predstavljanje održala je 23. travnja u 9.30 sati ispred nedovršenog Doma umirovljenika kod Opće bolnice Dubrovnik.

Prethodno joj je bila ponuđena suradnja iz Hrvatske stranke prava Ante Starčević, međutim Delija se ipak odlučila na predstojećim lokalnim izborima nastupiti samostalno i kod birača izravno provjeriti koliko je u proteklom mandatu postigla u ulozi jedne od najaktivnijih gradske vijećnice.
 

Pročitajte još

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist

SDP objavio liste za Sabor, Anita Bonačić Obradović na zadnjem mjestu

Dulist