Sport

MALI WEMBLEY, ZAVRŠNA VEČER! Light show u finalu, a gledateljima mobitel, TV i još 36 nagrada

MALI WEMBLEY, ZAVRŠNA VEČER! Light show u finalu, a gledateljima mobitel, TV i još 36 nagrada

Poliklinika Marin med drugu će godinu zaredom igrati u finalu malonogometnog turnira ‘Mali Wembley 2017.’. Prošle godine nisu bili uspješni, nakon ruleta penala, slavio je Caffe bar Mirakul 2:0.

Ove sezone, u polufinalu penali radosti za ‘doktore’. Vrlo izjednačen polufinalni dvoboj protiv Konobe Maestral Ston završio je u regularnom dijelu – 1:1. U ruletu penala milimetarski precizni udarci Vlaha Grbešića i Admira Bijedića za slavlje 3:1 i plasman u drugo uzastopno finale.

Drugo polufinale ponudilo je veliku neizvjesnost i uzbuđenje do posljednje sekunde. Prvo poluvrijeme ogleda Evo nas opet – Pizza shop protekao je bez pogodaka, ali i ne bez izglednih prilika. U nastavku susreta, točnije u 24. minuti, Marko Ilić pogađa za vodstvo Evo nas opet. Nakon silnih njegovih obrana, ‘topovski’ udarac Iva Vlahušića, neobranjivo odsjeda ‘pod rašlje’ u 32. minuti za novi početak (1:1).

Nakon ruleta penala promašaji Vlahušića i Bazdana odnosno pogoci Torbarine i Nađa za veliko slavlje momčadi Pizza shop (3:1).

Za titulu najbolje momčadi u veteranskom dijelu turnira boriti će se Maximus i Evo nas opet. Maximus je na uvjerljiv način u polufinalu nadigrao Drvenu funjestru 6:4 dok je Evo nas opet tek nakon boljeg izvođenja penala iz utrke za finale izbacio Danče. Regularni dio završio je 0:0, a nakon penala pobjeda Evo nas opet 2:1.

Amatersko sportsko društvo Montovjerna, kao organizator turnira, pobrinuo se za spektakularnu završnicu ovogodišnjeg turnira.
Naime, osim kupnje lutrije, čija je cijena 10 kuna, u kojoj možete osvojiti vrijedne nagrade, a od kojih su glavne televizija, mobitel, pršut i janje.. te još vrijedne 34 nagrade, u finalnom dvoboju očekuje nas light show prilikom izlaska igrača što će biti ujedno jedinstveni slučaj na malonogometnim turnirima ovog tipa.

RASPORED ZAVRŠNOG DANA
19.30 sati  Konoba Maestral Ston – Evo nas opet (utakmica za treće mjesto)
20.30 sati Revijalna utakmica
21.00 sati FINALE Evo nas opet — Maximus (veterani)
22.00 sata NAGRADNA IGRA – izvlačenje sretnih dobitnika
22.30 sata FINALE Poliklinika Marin med – Pizza shop (glavni turnir)

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr