Sport

MALI WEMBLEY Ove sezone prijavljeno čak 69 momčadi!

MALI WEMBLEY Ove sezone prijavljeno čak 69 momčadi!

Uskoro kreće 25. izdanje malonogometnog turnira ‘Mali Wembley 2017.’ koji je i ove sezone potvrdio da se radi o najpoznatijem ali i najbrojnijem turniru na ovim prostorima.

Na turnir se ove sezone prijavilo 69 momčadi, 58 u glavnom i 11 u veteranskom dijelu turnira.
Ove sezone nedostajalo je samo osam momčadi da se sruši rekord iz 2014. godine koji je ostao zapisan kao rekordno izdanje kada se ukupno prijavilo 77 momčadi.

Ukupno 58 momčadi raspoređeno je u 16 skupina (10 skupina po četiri te šest po tri momčadi), a 11 momčadi veterana podijeljeno je u dvije skupine, u jednoj je pet, a u drugoj šest momčadi.

Prolazak u šesnaestinu finala osigurati će po dvije momčadi iz svake skupine u glavnom dijelu turnira dok će u veteranskom dijelu turnira također dvije momčadi osigurati plasman u – polufinale.

Na ovogodišnjem izdanju turnira dijeli se najveći novčani iznos u povijesti. Četiri najbolje momčadi podijeliti će međusobno 31 tisuću kuna. Pobjedniku ide najveći dio – 20 tisuća, drugoplasiranom 7.000, trećeplasiranom 3.000, a četvrtoplasiranoj momčadi tisuću kuna.

Pobjednik veteranskog dijela turnira osvojiti će pokal i večeru!

U svrhu što boljeg i preciznijeg informiranja cjelokupne javnosti i promocije dubrovačkog sporta, ove se sezone najpoznatiji i najbrojniji turnir na ovim prostorima može pratiti na jedinom dubrovačkom sportskom portalu www.dbksport.com.

Dodajmo još da će ove sezone biti organizirana i bogata lutrija za sve gledatelje. Mnogobrojni posjetitelji dobiti će priliku osvojiti poklon pakete, večere, a uz to i izuzetno vrijedne nagrade poput mobitela i televizije!

Pročitajte još

PREDSTAVLJEN NOVI DRES VATRENIH Modrić: ‘Uvijek se iznova obradujem novoj garnituri’

Dulist

‘PING PONG’ LIGA Marinkolor prvak sezone, Marko Venier najuspješniji igrač

Dulist

Jedanaest titula državnih prvaka i čak 45 medalja za Taekwondo klub Shark!

Dulist