DuList IN

MAJČIN DAN Obiteljsko druženje u prirodi uz podršku Valamar Rivijere

MAJČIN DAN Obiteljsko druženje u prirodi uz podršku Valamar Rivijere

Društvo Naša djeca Dubrovnik jučer je po 23. put u kontinuitetu obilježilo Majčin dan i Dan obitelji kroz događanje ‘Obiteljsko druženje u prirodi’.

Prigodni program u kojem je sudjelovalo 18 obitelji s ukupno 73 člana održao se na Babinom kuku uz podršku Valamar Rivijere. Obitelji su se natjecale u čak šest igara spretnosti i snalažljivosti: pikadu, nogometu, tronogom trčanju, štafetnoj igri – poligonu, hvatanju obruča i neobičnom sladoledu. Osim igara, održana je i radionica na kojoj su djeca izrađivala ‘Srce za mamu’.

Natjecatelji i volonteri zajedničkom su pozitivnom energijom uz prekrasno vrijeme koje ih je poslužilo ostvarili sve planirane aktivnosti i pri tom se jako dobro zabavili, a titulu obitelji koja je bila najspretnija u igrama ponijela je obitelj Majstorović prevođena mamom Almom i tatom Ivanom koji su se natjecali sa svojim kćerima Elom i Unom. Drugo mjesto osvojila je obitelj Mackiedo, a treće obitelj Ćatić. Nagrade su dobili i prvoprijavljena obitelj Tahirović te obitelj Raguž kao najbrojnija obitelj.

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist