AktualnoHrvatska

LJUBAV NE POZNAJE GRANICE ‘Vidimo se uskoro u šetnji Stradunom!’

LJUBAV NE POZNAJE GRANICE 'Vidimo se uskoro u šetnji Stradunom!'

Iz tvornice lijepih priča Poliklinike Glavić stiže nam još jedna. Djelatnici Poliklinike Glavić ponovo su pokazali dobro srce i odlučili provesti još jedan humanitaran projekt i razveseliti mladi par iz Koprivnice.

Naime, u posljednjih je nekoliko dana medijske stupce ‘punila’ priča o mladom ljubavnom paru iz Koprivnice, Petri i Matiji Mujkić. Matija je prošle godine nastradao u prometnoj nesreći ozlijedivši kralježnicu zbog čega je završio u invalidskim kolicima. Unatoč tomu, Matija je prošli tjedan svoju izabranicu Petru odveo pred oltar, a njihov je emotivan video s vjenčanja pogledalo više od 600 tisuća ljudi. Oni su uistinu pokazali kako ljubav zaista ne poznaje granice.

Iz Poliklinike Glavić odlučili su im uljepšati njihov početak zajedničkog života i pokloniti simboličan vjenčani dar – besplatnu neurohabilitaciju za Matiju u trajanju tri mjeseca. Prvi dio terapije Matija će provesti u Zagrebu, a drugi dio u Dubrovniku gdje će svojedobno provesti i svoj medeni mjesec gdje vjeruju i nadaju se zajedničkoj šetnji na Stradunu.

Na svom je Facebook profilu Petra prenijela poruku koju su joj poslali iz Poliklinike Glavić povodom Matijine besplatne neurorehabilitacije, a možete ju pročitati u nastavku:

‘Dragi Petra i Matija,

Prolazeći kroz život i nedaće koje nosi, čovjek s vremenom shvati da jedino uz pravu ljubav ono naizgled nemoguće postaje s lakoćom – moguće. Upravo ste Vi kao par pravi dokaz tomu. Kad uz tu vjeru radiš posao koji doslovno živiš, voliš i u ruci imaš moćno oruđe kojim možeš drugom ne samo pomoći u oporavku, već promijeniti život, kao tim Poliklinike Glavić jednostavno ne možemo ostati ravnodušni na vašu ljubav i vjeru koju ulažete, skupa prolazeći svakodnevne izazove, a ne pozvati Vas da postanete dio naše rehabilitacijske priče.

U posljednje dvije godine mnoge su nas teške sudbine dirnule, no vaša priča i emocija koja se mogla vidjeti na videu s vjenčanja je nešto nestvarno, posebno i doslovno smo se rasplakali. Prema onome što smo uspjeli vidjeti i s naše stručne, medicinske strane mislimo da bi bilo prostora za pomoći Matiji u oporavku neurorehabilitacijom robotikom u našim poliklinikama. Bila bi nam čast kada bismo vas i mi uspjeli počastiti vjenčanim darom – besplatnom neurehabilitacijom za Matiju u trajanju tri mjeseca.

Prvi korak prema tom daru jest uvid u Matijinu medicinsku dokumentaciju i postojanje mogućnosti za ovakvu rehabilitaciju. Unatoč činjenici da su nam oba centra rezervirana i do godinu dana unaprijed, ukoliko Matijino stanje bude indicirano, spremni smo osigurati mu prvi dio terapije u Poliklinici Glavić u Zagrebu, dok bi preostali dio terapija Matija nastavio u Poliklinici Glavić u Dubrovniku. Uz pomoć dragih sugrađana koji bi Vam tom prigodom željeli darovati smještaj i hranu za vrijeme trajanja neurorehabilitacije, pružili bismo Vam medeni mjesec u Dubrovniku kakvog Vi u stilu pravih životnih primjera i zvijezda uisitnu i zaslužujete uz nadu da pokušamo zajedno srušiti loše prognoze i da nadamo se oboje na svojim nogama ovu istinsku ljubav ovjekovječite šetnjom na našem i vašem Stradunu.’ 

A Petra je na kraju dodala:

– Ponekad samo pogledam prema gore, nasmijem se i kažem; znam da si to bio Ti!! Hvala Ti!! Bože blagoslovi ove predivne ljude!! – napisala je Petra i dodala ‘vidimo se uskoro u šetnji Stradunom!’.

Foto: Poliklinika Glavić/Petra Mujkić FB

View this post on Instagram

Paru koji je rasplakao cijelu Hrvatsku i vratio nam vjeru u ljubav, onu veliku, ISKRENU i NEPOBJEDIVU, željeli smo pokloniti nešto njima posebno… nadu za oporavkom uz NEUROREHABILITACIJU na robotskim uređajima u Poliklinici Glavić. Želimo da naša kap u moru ove ljubavi u vidu Medenog mjeseca u Zagrebu i Dubrovniku bude pokazatelj zahvalnosti što su nam VRATILI VJERU u ono čega svijetu najviše nedostaje – bezuvjetne ljubavi. 💙 Pristjetite se para koji je osvojio cijelu Hrvatsku ovdje: https://www.24sata.hr/news/marija-i-petra-zajedno-u-dobru-i-u-zlu-to-se-zove-prava-ljubav-530074 💙 #poliklinikaglavic #neurorehabilitation #neurology #love #wemoveyou #life #magic #zagreb #dubrovnik #croatia #wemoveboundaries #POINTOFCHANGE #polyclinicglavic  #GLARTH

A post shared by Poliklinika Glavić (@poliklinika_glavic) on

Pročitajte još

U Dubrovniku se održava 25. Europsko prvenstvo u parskom gou

Dulist

[FOTO] Na Orsanu započeli radovi za hangar VK Neptuna

Dulist

OD PETKA NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist