DuList IN

LJETO BEZ ‘ŽUPSTOCKA’ Ove godine nema Puntižele

LJETO BEZ 'ŽUPSTOCKA' Ove godine nema Puntižele
Rock Koncert Puntizela dvanaesti po redu, u Parku Srebreno u Zupi dubrovackoj

Ne, ovo nije najava nove Puntižele. Nakon 20 godina od kada je sve krenulo, osjetili smo da su polako nastupila neka nova vremena koja s novim generacijama nose neke nove interese – objavljeno je danas na službenoj Facebook stranice Puntižele, popularnog ‘Župstocka’.

-Uski krug ne više tako mladih volontera uvijek je bio nošen isključivo željom da se i u našem mjestu ponudi alternativna vrsta zabave, da se čuju dobri bendovi, novi bendovi te ono najbitnije, da se ljudi super provedu uz druženje i glazbu. S obzirom da smo procijenili da je interes za takav tip provoda u zadnje vrijeme nedovoljan u odnosu na količinu truda, novca i živaca uloženog s naše strane, odlučili smo uzeti odmor – istakli su iz Puntižele.

-Puntižele ove godine neće biti, a kakvi su planovi za budućnost… to još točno ne znamo. Svim suradnicima i bendovima hvala na svim ovim godinama, a najviše hvala vjernim ekipama koje su iz godine u godinu pohodile park održavajući ovu manifestaciju na životu duže nego što smo se ikada nadali. Sada se nadamo da će se Puntižela opet vratiti, u velikom stilu, u pravo vrijeme. Do tada, veliki pozdrav svima i doviđenja! – zaključili su iz Puntižele.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist