Sport

LJETNA NBA LIGA Hezonja pogodio za pobjedu u svojoj prvoj utakmici!

LJETNA NBA LIGA Hezonja pogodio za pobjedu u svojoj prvoj utakmici!

Niti 48 sati od dolaska u Orlando Mario Hezonja nije mogao zamisliti bolji početak svoje NBA karijere.

Naime, Dubrovčanin kroz mjesec srpanj nastupa u ljetnoj NBA ligi za Orlando Magic Blue momčad. U utakmici protiv Los Angeles Clippersa odigrao je 24 minute, ubacio 12 koševa (šut 3/8) uz dva skoka.

Magic je utakmicu dobio sa 75:74, a jedine poene u dodatnih pet minuta za Orlando je ubacio hrvatski reprezentativac, inače 5. pick na ovogodišnjem NBA draftu. Presudnu tricu pogodio je 12 sekundi prije kraja, na opće oduševljenje svojih suigrača, ali i komentatora.

– Ne treba se bojati. Treba pucati, zabiti i završiti priču. Na početku mi je bilo malo čudno, bježala mi je lopta, ali sve je u redu. Naravno da mi je odgovaralo primiti odlučujuću loptu, svima to paše. Ne bih bio ovdje u NBA ligi da je drugačije – rekao je Hezonja poslije susreta.

– Sve je drugačije, ali ovo je odlična priprema za ono što dolazi. Želim razviti kemiju sa suigračima, to je najvažnije, a bit će sve bolje s vremenom. Ovo je samo početak puta – dodao je hrvatski košarkaš. Pohvala mu je stigla i od suigrača Aarona Gordona:

– Upoznao sam pravog strijelca, zove se Mario. Uvijek sam želio suigrača koji ne mari za pritisak. Spreman je – kazao je Gordon.

Kako je Hezonja ‘riješio’ Clipperse pogledajte u videu.

 

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist