Sport

LIGA PRVAKA Brescia i Eger u skupini s Jugom

LIGA PRVAKA Brescia i Eger u skupini s Jugom

Talijanska AN Brescia i mađarski ZF Eger pridružili su se Jugu CO, PRO Reccu, Barceloneti i Partizanu u skupini B Lige prvaka, koja počinje 30. studenog.

U uzvratnom meču 3. kola kvalifikacija AN Brescia poražena je u Igalu od Jadran Carina HN s 11:8, ali velika zaliha iz prvog meča osigurala prolaz (ukupno 22:16). ZF Eger je nakon slavlja na Kantridi (12:6) tukao Primjorje EB i kod kuće (11:5) te prošao s ukupnih 23:11.

Upravo će ZF Eger biti gost europskog prvaka u Gružu u 1. kolu 30. studenog.

U drugim mečevima OSC je preživio uzvrat kod Verone Managementa (11:13) te s ukupnih 21:19 izborio svoje mjesto u skupini A, baš kao i Waspo Hannover, koji je protiv DiGi Oradee nakon 12:7 odigrao 11:11 u Rumunjskoj. U skupini A svrstani su zajedno s europskim doprvakom Olympiakosom, brončanim s lanjskog Final 6 i ovogodišnjim domaćinom Szolnokom, a s njima su i Spandau 04 Berlin te Olympic Nice.

Svi poraženi svoj europski put nastavljaju kroz četvrtfinale Europskog kupa.

Podsjetimo, tri prvoplasirana kluba iz svake skupine plasirat će se na Final 6, koji se u ovoj sezoni opet igra u Budimpešti. Domaćin je Szolnok, koji je time osigurao direktan plasman iz skupine A.

Pročitajte još

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist