Aktualno

Libertas seli u Atlasovu remizu

Libertas seli u Atlasovu remizu

Gradonačelnik je izgledao našao rješenje za Libertasove ‘muke po Remizi.

Tako je s Ivanom Gadžeom, predsjednikom Uprave Adriatica.net načelno postigao dogovor za preseljenje tehničko-servisnog i parkirnog prostora za autobuse Libertasa na prostoru „Atlasove remize“ u Gospinu polju.

Kako navode iz gradske uprave, u najskorijem roku održat će se sastanak predstavnika stručnih službi Grada, Libertasa i Adriatica.neta kako bi se dogovorili tehnički detalji preseljenja.

Osim o Libertasu razgovaralo se i o prisutnosti proizvoda Grada Dubrovnika i karata javnog prijevoza u prodajnoj mreži koncerna Agrokor, budući da se grupacija Adriatica.net sastoji uz spomenutu i od turističkih agencija Atlas i Kompas, a u vlasništvu su Agrokora.

Grad Dubrovnik i Adriatica.net surađivat će u razvoju izletničkih programa te promociji i prodaji privatnog smještaja kroz paket DQPS na tržištima regije kroz maloprodajnu mrežu koncerna u čijem je sastavu i Adriatica.net.

Suradnja najveće hrvatske kompanije i Dubrovnika kao najvećeg hrvatskog globalnog brenda mora, na obostranu korist, rezultirati stvaranjem nove i dodane vrijednosti u gospodarstvu Dubrovnika, istaknuto je na sastanku, navode iz gradske uprave.

Pročitajte još

DODIJELJENO DESET ‘A’ DRŽAVNIH STIPENDIJA Saznajte tko su najbolji studenti Sveučilišta u Dubrovniku

Marko Džamarija

SANITAT POZIVA Javite se ako želite banak na gruškoj placi

Dulist

[PODCAST S BARBAROM] Goran Milić: Slijedi What’s up Japan, a što mu je ‘tiha patnja’?

Barbara Đurasović