Sport

LEN EUROPA KUP ‘Barakude’ velikom serijom do pobjede protiv Srbije

LEN EUROPA KUP 'Barakude' velikom serijom do pobjede protiv Srbije
Split, 170218 Sportski centar Poljud Internacionalna vaterpolo utakmica reprezentacija na HEP Europa Cupu 2018 u organizaciji LEN-e izmedju: Hrvatske i Srbije. Na fotografiji: Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX

Hrvatska vaterpolska reprezentacija slavila je protiv Srbije s 9:7 (2:3, 3:1, 3:1, 1:2) u 4. kolu LEN Europa kupa, koji se od četvrtka do nedjelje igra na splitskom Poljudu.

Momčad Ivice Tucka nije najbolje otvorila susret te je Srbija početkom druge četvrtine stigla do prednosti 2:4 uz čak tri gola Mandića. Međutim, domaćin serijom 5:0 ostavlja Srbe bez pogotka 11 minuta i 40 sekundi. Dvaput je zabio Fatović, a po jednom Vukičević, Vrlić te Macan za 7:4.

Rašović je smanjio na 7:5, a potom su Joković i Garcia povisili na 9:5. Posljednja dva gola zabili su Srbi, ali nisu imali priliku ugroziti svjetske prvake.

Vrijedi istaknuti vratara Marka Bijača s čak 13 obrana. Fatović i Joković zabili su po 2 gola, a Šetka, Vrlić, Garcia, Vukičević i Macan po 1. Kod Srbije 3 je zabio mandić, a 2 Rašović.

Na tablici Hrvatska, Srbija i Grčka imaju po 6 bodova, a naši će u nedjelju u 11.30 sati u 5. kolu igrati protiv Malte.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist