DuList IN

LE SALON Dašak pariške elegancije u srcu Atlant centra

LE SALON Dašak pariške elegancije u srcu Atlant centra

Dubrovačkoj javnosti dobro poznata floristica Ivana Mustapić preselila je svoj cvijetni salon u novi prostor Atlant centra. Le Salon, novi je naziv njenog carstva cvijeća koji osim po imenu i uređenjem odiše šarmantnom pariškom elegancijom.

Ivanin Le Salon svakako je mjesto koje će vas privući mnoštvom detalja, od zelene trave (njenog, već godinama, znaka prepoznatljivosti) koja se prostire po cijelom prostoru pa imate dojam da šetate po livadi, do raskošnog cvijeća u lončanicama ili maštovitih buketa koji nastaju u njezinim rukama. Buketi Ivane Mustapić imaju dušu. Oni su razigrani, romantični, nježni ili boja koje se ne bi usudili spojiti.

Da njene cvjetne kreacije plijene posebnu pažnju, Ivana Mustapić dokazuje nagradama koje osvaja zadnje tri godine na Međunarodnom florističkom natjecanju koje se tradicionalno u svibnju održava u Splitu. Nakon drugog i trećeg mjesta kojeg je ponijela lani u kategoriji ‘fantazija’ i ‘stol za dvoje’ ove je godine oduševila međunarodni žiri koji ju je nagradio prvim mjestom u kategoriji ‘vjenčani buket’.

Izrada vjenčanih buketa je njezina posebna strast. Bez obzira što tijekom godine ne zna ni broja vjenčanih aranžmana i dekoracija koje izađu iz njezine cvijetne radionice, svakom od njih se posveti s posebnom pažnjom.

– Djevojke mjesecima planiraju i iščekuju svoj dan, doista sam ponosna i veseli me da moji buketi, kao I ostale cvjetne dekoracije mogu doprinijeti toj posebnosti – priča nam dubrovačka floristica, kojoj je najveća nagrada radost i zadovoljstvo njezinih kupaca.

A Le Salon… S njime Ivana otvara novo poglavlje i uvodi novitete u Dubrovniku. Pored cvjetnog salona na prvom katu Atlant centra, gdje se uz cvijeće koje stiže u Dubrovnik iz cijele Europe može pronaći i bogati asortiman poklona za razne očekivane ili neplanirane prigode, Ivana Mustapić sprema još jedno iznenađenje. Cvijeće će vam, uskoro, biti na dohvat ruke na atraktivnom ‘travnatom’ izložbeno – prodajnom pultu u samom prizemlju ovog dubrovačkog centra.

Zato, nemojte čekati neku posebnu priliku, nagradite se cvijećem iz Ivaninog Le Salona već danas.

Pročitajte još

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist