Natrag
21.9.2017 19:54

facebook

twitter

google

rss

dulist

KVAR NA INSTALACIJAMA Kiša pokvarila lapadske semafore!

29.9.2015 @ 18:15 Dulist Grad

Podijelite:

Već nekoliko dana u kvaru je semafor kraj Lapadskog stadiona zbog čega, po potrebi, promet na ovom raskrižju regulira i policija!

Naime, usljed velike količine oborina koje je prošlog tjedna na dubrovačko područje donijela cikona ‘Helga’ došlo je do kvara na električnim instalacijama koje napajaju ovaj semafor. Pa iako su nadležne gradske službe tijekom ponedjeljka mislile kako je kvar otklonjen promjenom upravljačkog uređaja, semafor je ponovno zatreperio žutim svjetlom.

Naime, kako ističu iz Gradske uprave, tijekom jučerašnjeg dana promijenjena je upravljačka kutija pa je semafor neko vrijeme radio, no ponovno se pokvario. Tada je ustanovljeno kako su u kvaru električne instalacije koje napajaju semafor. Nadležne službe nadaju se kako će se kvar otkloniti tijekom sutrašnjeg dana.

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ističu kako nije bilo poteškoća u odvijanju prometa budući da prometni znakovi ukazuju koja je cesta s prednosti prolaska, a policijski službenici reguliraju promet kad se za to ukaže potreba.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana