Sport

KUP DALMACIJE Sedam medalja za Neptun u Kaštelima

KUP DALMACIJE Sedam medalja za Neptun u Kaštelima

Sedam medalja, od čega po dvije zlatne i srebrne te tri brončane, osvojili su veslači VK Neptuna na 5. regati Kupa Dalmacije, koja se proteklog vikenda održala u Kaštel Kambelovcu.

-Regata je održana po bonaci uz regularne uvjete na stazi. Nastupili smo s dvanaest posada u svim dobnim kategorijama te smo na kraju zauzeli 5. mjesto u konkurenciji jedanaest klubova iz Dalmacije i VK Rame iz BiH – ističe tajnik kluba Maro Kapović.

Zlatne medalje osvojili su Mato Tikvica i Patrik Papac (dvojac na pariće – juniori A, I. posada) te Pero Kukuljica i Vlaho Đivanović (dvojac na pariće – juniori B, I. posada), srebrni su bili Lovro Čondrić (skif – junior A, I. posada) i Filip Šiljeg (skif – junior A, II. posada), a brončani Toni Perović i Roko Barišić (dvojac na pariće – juniori B, II. posada), Filip Šiljeg i Luka Grubišić (dvojac na pariće – juniori A, II. Posada) te Toni Crnjak (skif – seniori).

Regata u Kaštelima bila je posljednja provjera Neptunašima pred nastup na Prvenstvu Hrvatske u Zagrebu na regatnoj stazi Jarun od 7. do 9. srpnja.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist