Grad

Kulašu novi mandat na čelu Atlantske plovidbe

Pero Kulaš

Kapetanu Peru Kulašu izabran je za predsjednika Uprave Atlantske plovidbe u novom mandatu.

Tu odluku donio je Nadzorni odbor tvrtke na svojoj sjednici 14. kolovoza. Osim njega, novi mandat potvrđen je i članovima Uprave, koji su tvrtkom upravljali u dosadašnjem mandatu.

To su kap. Pavo Šišević (član Uprave za komercijalne poslove), Marin Matana (član Uprave za rukovođenje brodovima), Duško Vladović-relja (član Uprave za financijske poslove) te Ivica Šurković (član Uprave – tajnik društva).

Podsjetimo, Kulašu i ostalim članovima Uprave mandat je isticao 31. prosinca 2015., a novi mandat počinje im 1. siječnja 2016. godine.

Istog dana održana je i konstituirajuća sjednica novog saziva Nadzornog odbora, izabranog još 6. kolovoza. Predsjednik NO-a je Vlaho Lonza, a zamjenik mu je Želimir Uskoković. Ostali članovi su kap. Niko Bratoš, Boško Ercegovac, Nikola Mišetić i kap. Antun Šeparović. I novi mandati članova NO-a stupaju na snagu od 1. sliječnja 2016. godine.

Na sjednicama Uprave i Nadzornog odbora Atlantske plovidbe d.d. raspravljalo se i o nerevidiranim i konsolidiranim financijskim izvješćima Atlantske plovidbe d.d. i Grupe Atlantska plovidba za prva dva tromjesečja 2015. godine, koji su i prihvaćeni.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist