Hrvatska

KREDIT ZA STAN OTPLAĆIVAT ĆEMO TRI ŽIVOTA Cijene nekretnina vrtoglavo rastu

KREDIT ZA STAN OTPLAĆIVAT ĆEMO TRI ŽIVOTA Cijene nekretnina vrtoglavo rastu

Cijene stanova u Dubrovniku i dalje vrtoglavo rastu. Podaci portala Crozilla pokazali su kako prosječne oglašavane cijene stanova tijekom siječnja ne bilježe značajne mjesečne promjene, dok su u usporedbi s istim mjesecom lani razlike u cijenama vidljive u pojedinim gradovima.

Prema najnovijim podacima, cijene stanova u Dubrovniku u siječnju ove godine, za razliku od siječnja 2014. godine porasle su nevjerojatnih četiri posto. Iako Dubrovnik po zakonima potražnje nije ni blizu najtraženijih gradova za kupnju stana, cijene tu tendenciju ne prate. Najskuplji stanovi i u siječnju su oglašavani na području Dubrovnika gdje se za „kvadrat“ u prosjeku tražilo 3009 eura. Pa tako i za najjeftiniji stan u Dubrovniku morate izdvojiti 70 tisuća eura.

Siječanj je u brojnim gradovima donio niže cijene stanova, no najveći mjesečni pad u odnosu na prošli mjesec bilježi Split, iako je drugi najtraženiji grad u Hrvatskoj za kupnju nekretnine. Dok je u najtraženijem gradu Zagrebu, cijena stanova porasla za sitnih 0,6 posto, prenosi PoslovniPuls.

Pročitajte još

Isplata povrata poreza počinje 2. svibnja

Dulist

NADZOR BRZINE Postavlja se 110 novih kućišta i skoro 40 kamera diljem Hrvatske

Dulist

MILANOVIĆ SE ZAHVALIO GLASAČIMA ‘Do kraja ću se držati slova i duha hrvatskog Ustava’

Dulist