Zanimljivosti

KREĆU UPISI Želite biti dio Udruge za promicanje prirodnih znanosti?

KREĆU UPISI Želite biti dio Udruge za promicanje prirodnih znanosti?

Udruga za promicanje prirodnih znanosti Dubrovnik poziva sve zainteresirane učenike srednjih škola i njihove roditelje 5. listopada 2017. od 17.30 do 18.30 u Palaču Braće Andrijića 8, na upis i upoznavanje s profesorima i planovima za iduću školsku godinu.

Svi budući fizičari, inženjeri, matematičari, biolozi, kemičari, farmakolozi, genetičari, astronauti, biokemičari, liječnici… Svi su oni danas naši vrijedni učenici a sutra sjajni i iznimno obrazovani stručnjaci.

Zna to dobro dubrovačka Udruga za promicanje prirodnih znanosti, koja i ove godine poziva nadarene i zainteresirane učenike da se priključe njihovom radu, a priključiti se mogu svi učenici.

Ove godine, organizirat će nastavu iz matematike, fizike, biologije i kemije za učenike 1. i 4. razreda srednje škole a kako su nam kazali dobrodošli su svi oni željni novih spoznaja i znanja.

Cilj je, ističu iz Udruge, okupiti učenike koji žele učiti više, na zanimljiv i drukčiji način, kroz predavanja profesora, znanstvene izlete, predavanja gostujućih profesora i znanstvenika te vježbe u laboratoriju. Udruga želi učenicima dati dobru početnu poziciju na njihovim budućim fakultetima, neophodno znanje za uspješno studiranje, ohrabriti ih, potaknuti i pomoći da ostanu u svijetu prirodnih znanosti.

Nastava će se održati u razdoblju od 2. listopada do 1. lipnja tekuće školske godine, ukupno 30 sati godišnje po predmetu, u grupama do 15 učenika. Moguće se prijaviti na nastavu iz dva predmeta. Mjesečna članarina za jedan predmet je 120 kuna, a za dva 180 kuna, a prijaviti se možete putem službene stranice Udruge, gdje možete pročitati i još više o ovoj sjajnoj inicijativi.

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist