SportZanimljivosti

PO UZORU NA DUBROVAČKU Slavonija organizira Divlju ligu. I pehar je u obliku rode

PO UZORU NA DUBROVAČKU Slavonija organizira Divlju ligu. I pehar je u obliku rode

Vjerovali ili ne, ali u još jednom hrvatskom gradu kreće Divlja liga. I to ni manje ni više nego Slavonskom Brodu.

Naime, kako javljaju iz VK Marsonia, ‘u njihovoj organizaciji te organizaciji Turističke zajednice grada Slavonskog Broda i Ustanove za gospodarenje športskim objektima po prvi puta u Slavonskom Brodu održava se vaterpolo divlja liga u nedjelju 31.08.2014 sa početkom od 14:00 h.

Naziv turnira je ” Klepetan 2014 ” koji dolazi od najpoznatije svjetske ljubavne priče roda Klepetana i Malene iz Slavonskog Broda i koji traje već dugi niz godina. U njihovu čast je podignut i spomenik velike rode prošle godine u gradu Slavonskom Brodu.

Do sada je prijavljeno 12 ekipa sa područja grada Slavonskog Broda koji će se natjecati u dvije skupine , a pobjednici skupina će igrati finale dok će drugoplasirane ekipe igrati za treće mjesto. Pobjednik turnira će osvojiti veliki prijenosni pehar u obliku rode Klepetana , a dodjelit će se i medalje. Natjecanje će se održati na jednim od najljepših bazena u Hrvatskoj na kompleksu bazena Vijuš u Slavonskom Brodu u kojem su nedavno gostovale kadetske vaterpolo reprezentacije Hrvatske, Crne Gore i Australije , a utakmice će se održavati na vanjskom olimpijskom bazenu koji može primiti 900 gledatelja.

U slučaju lošeg vremena turnir će se održati u unutrašnjim bazenima .Nadamo se dobrom odazivu gledatelja i da u ovom djelu Hrvatske vaterpolo divlja liga postane tradicionalna na uzoru na najpoznatiju svjetsku vaterpolo divlju ligu – onu u Dubrovniku, pišu iz VK Marsonije.

Pročitajte još

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist

[FOTO] EDUKACIJSKI PROGRAM Učenici OŠ Mokošica postali ‘Mladi istraživači mora’

Dulist