Sport

KREĆE FUTSAL SPEKTAKL Square u 1. kolu na Uspinjaču

Finale Kupa Hrvatske Square-Tommy, 2014.

Malonogometaši Squarea intezivno rade na fizičkoj pripremi, kondicijskim treninzima u ‘Boot & cage ball campu’ pod vodstvom kondicijskog trenera Hrvoja Šimunovića te usavršavanju pravih futsal akcija za kojeg je uvelike zaslužan trener Marinko Mavrović.

– Odlično radimo već više od mjesec dana. Za očekivati je da ćemo se boriti za sam vrh. Rano je govoriti da možemo do naslova, no jedan realan rezultat je plasman u doigravanje. Pod vodstvom Hrvoja Šimunovića odlično radimo na fizičkoj pripremi. Marinko Mavrović je svojim dolaskom i prisustvom podigao naš Klub na pet razina više. Uvjeren sam da će svaki navijač koji dođe na naše utakmice uvelike biti zadovoljan našim iskorakom u igri – riječi su kapetana Matea Saulana.

Početak prvenstva zakazan je za točno deset dana, točnije u petak, 26. rujna kada će se igrati pola utakmica prvog kola. U subotu, 27. rujna odigrati će se ostale utakmice. Square će prema posljednjim informacijama svoju prvu utakmicu odigrati u petak, 26. rujna u Domu Sportova u Zagrebu, gdje će ‘simbolično’ prvo kolo ovogodišnjeg prvenstva igrati protiv zagrebačke Uspinjače – bivšeg Kluba trenera Marinka Mavrovića i Josipa Jurića.

– Nema sumnje da idemo u Zagreb po pun plijen. Uz trenera Mavrovića i naša ovogodišnja pojačanja Josipa Jurića i Tomislava Bevandu te povratnika Darka Rangotova, uvjeren sam da možemo do sva tri boda, zaključio je je Saulan koji je i više nego zadovoljan pripremama ove sezone.

Square će tako u prvom kolu gostovati u Zagrebu gdje će igrati protiv Uspinjače, momčadi koja je prošle sezone na svom terenu te u Gospinom polju upisala pobjedu. U Zagrebu je bilo 6:1, a u Dubrovniku 2:3. U drugom kolu, prvom nastupu pred svojim navijačima, Square će igrati protiv Solina (3. listopada).

RASPORED: 1. kolo Uspinjača – SQUARE (26.listopada), 2. kolo SQUARE – Solin (3.listopada), 3. kolo Vrgorac – SQUARE (10./11.listopada), 4. kolo SQUARE – Novi Marof (17./18.listopada), 5. kolo Brod 035 – SQUARE (24./25.listopada), 6. kolo SQUARE – Nacional (4./5.studenog), 7. kolo Murter – SQUARE (7./8.studenog), 8. kolo SQUARE – Split (14./15.studenog), 9. kolo Novo Vrijeme – SQUARE (21./22.studenog), 10. kolo Osijek – SQUARE (27./28.studenog), 11. kolo SQUARE – Alumnus (5./6.prosinca).

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist