Politika

Kravar: Miletić je suspendiran, odluke ništavne

Kravar: Miletić je suspendiran, odluke ništavne

Županijsko vijeće HSP-a Dubrovačko-neretvanske županije uputilo je priopćenje za medije u kojem se ističe kako su nedavni istupi predsjednika župske podružnice Boža Miletića nelegalni, protustatutarni, a sve odluke ništavne.

 – Na sastanku Županijskog Vijeća i Predsjedništva, održanom 8. svibnja, u svezi  odluke predsjednika župske podružnice HSP-a donesene na sastanku od 2. svibnja, nadležno županijsko tijelo je donijelo zaključke i odluku da je sazivanje sastanka Izvršnog Odbora te podružnice nelegalno i protustatutarno, te ovlašteno županijsko tijelo sastanak proglašava ništavnim kao i sve donesene odluke sa tog sastanka – kaže se u priopćenju Županijskog vijeća HSP-a, u kojem se odluka obrazlaže činjenicom kako je protiv predsjednika župske podružnice HSP-a Boža Miletića 18. travnja pokrenuta stegovna mjera suspenzije.

– O suspenziji je navedeni upoznat, te stoga nije mogao sazivati sastanke svoje podružnice. Njegova prava su u fazi mirovanja isto kao i podružnice dok ovlašteno tijelo Časni Sud HSP-a ne donese konačnu odluku. Odlukom Predsjednika HSP-a Danijela Srba postavljen je povjerenik u općinsku organizaciju HSP podružnice Župa Dubrovačka, te jedino on može sazivati sastanke Izvršnog Odbora – stoji u priopćenju kojeg potpisuje dr. Damir Kravar, predsjednik Županijskog vijeća HSP-a Dubrovačko-neretvanske županije.

Pročitajte još

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist

SDP objavio liste za Sabor, Anita Bonačić Obradović na zadnjem mjestu

Dulist