Natrag
23.8.2017 17:28

facebook

twitter

google

rss

dulist

KRAV MAGA Dubrovkinje učile kako se obraniti od napadača

1.12.2014 @ 20:11 Dulist Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

U nedjelju 30. studenog u prostorijama Krav Maga centra Dubrovnik u Općoj bolnici održan je besplatni seminar samoobrane za žene povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama.

Instruktor Miljenko Mikulić i suradnici su sudionicama trening- seminara demonstrirali obrane od najčešćih vrsta napada – udaraca,hvatovai gušenja.

Trening samoobrane za žene je bio posebno prilagođen situacijama u kojima se najčešće potrebno obraniti od većeg i snažnijeg napadača tehnikama i zahvatima koje,oslanjajući se na prirodni refleks, lako mogu naučiti i izvesti u praksi. Cilj je bio upoznati i probuditi instinktivni refleks samoobrane koji prepoznaje opasne situacije i u konačnici može spasiti život.

– Ovaj Krav Maga seminar pokazao je da itekako postoji interes među ženskom populacijom (bez obzira na dob i ikakvo predznanje) za učenje takve vrste samoobrane, te se želimo zahvaliti svim Dubrovkinjama koje su se odazvale treningu, pohvaliti entuzijazam i odlično raspoloženje koje je vladalo – ističu iz Krav Maga Dubrovnik.

Krav Maga Centar Dubrovnik će s početkom 2015. godine jednom mjesečno organizirati besplatne treninge samoobrane za žene. Pozivaju stoga pripadnice ljepšeg spola da ih prate na Facebooku ili na web-stranici da im se pridruže.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana