DuList IN

KRALJICA ZAPJEVALA U ŠEHEREZADI Tko je sve uživao na koncertu Josipe Lisac?

KRALJICA ZAPJEVALA U ŠEHEREZADI Tko je sve uživao na koncertu Josipe Lisac?

Josipa Lisac, diva hrvatske glazbe sinoć je održala koncert u jedinstvenom prostoru dubrovačke Ville Šeherezade.

Koncertom u sklopu programa Zvijezde pod zvijezdama koju grupacija Adriatic Luxury Hotels organizira dvanaestu godinu zaredom, najviše su bili oduševljeni Josipini brojni fanovi iz Dubrovnika koji su željno iščekivali nastup zvijezde u intimnom prostoru Ville Sheherezade koja je samo za ovu progodu otvorena javnosti.

Josipa je sinoć ispunila sva očekivanja, koncert za koji se tražila karta više, potrajao je do sitnih sati a oduševljeni gosti su uživali u ambijentalnom prostoru u kojem je Josipin umjetnički izričaj došao do punog izražaja. Vrt Ville sinoć je bila savršena pozornica za uživanje u Josipinom iskonskom prepuštanju glazbi čiji je izuzetan talent i fascinantan glas ispunio prostor. Koncert se tako pretvorio u umjetnički performans gdje su slušatelji mogli uživati u neuobičajenim izvedbama Josipinih brojnih hitova.

Josipa Lisac je i ovaj put svoje slušatelje, kroz razgovor i pjesmu odvela na magično glazbeno putovanje prepuštajući se trenutku, prostoru, atmosferi i emocijama, te još jedan put potvrdila svoj kultni status jedinstvene glazbene umjetnice na ovim prostorima.

Pročitajte još

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist