Sport

KRAJ SEZONE ZA KONJUH Pala na 40. mjesto, prekinula suradnju s Krajanom, slijedi operacija

KRAJ SEZONE ZA KONJUH Pala na 40. mjesto, prekinula suradnju s Krajanom, slijedi operacija

Dubrovačka tenisačica Ana Konjuh zauzela je 40. mjesto na ljestvici najboljih tenisačica svijeta, objavljenoj ovog ponedjeljka.

Pad od čak 17 mjesta rezultat je njenog lošeg nastupa na US Openu, gdje je ispala u 1. kolu te nije obranila bodove osvojene lani (četvrtfinale). Nastup na posljednjem Grand Slam turniru sezone ujedno je i Anin posljednji turnir ove sezone. Slijedi joj operacija lakta desne ruke te višemjesečni oporavak.

-S obzirom da sam imala problema s laktom desne ruke na posljednjih nekoliko turnira, poslije pregleda i konzultacija s doktorima odlučila sam se na operativni zahvat u jednom od naših bolničkih centara u Hrvatskoj. Predviđa se da bi trebala izbivati s teniskih terena 10-12 tjedana. Očekujem da ću biti spremna za novu sezonu, koja počinje s australskom turnejom. Hvala svima na potpori i jedva se čekam vratiti – objavila je Dubrovkinja na svojoj službenoj Facebook stranici.

Ujedno je obznanila da je prekinula suradnju s trenerom Željkom Krajanom.
-Nakon šest mjeseci uspješne suradnje i dobrih teniskih rezultata kao i rankinga karijere (20. mjesto na WTA ljestvici) došlo je do prekida suradnje s trenerom Željkom Krajanom. Zahvaljujem Željku na dosadašnjoj suradnji i želim mu svako dobro u njegovom budućem radu – istaknula je Konjuh.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr