DuList IN

KRAJ SEZONE Silente za kraj Orsulinog ‘bye-bye’ do dogodine!

KRAJ SEZONE Silente za kraj Orsulinog 'bye-bye' do dogodine!

Popularna dubrovačka grupa Silente zatvorila je ovogodišnji koncertni program na Orsuli.

Još su jednom pokazali kako se ovom skupinom mladih ljudi Dubrovnik ima zašto ponositi. Najljepša dubrovačka pozornica privukla je mnogobrojne Dubrovčane koji su uživali u njihovim pjesmama, a zvuku Silentea nisu mogli odoljeti ni najmlađi.

– Prošle smo godine, najavljujući Silente, napisali kako je riječ o mladoj grupi u usponu koja je do tada objavila par spotova dok je album „Lovac na čudesa“ izašao par tjedana nakon tog spektakularnog dubrovačkog koncerta. U međuvremenu je album oduševio publiku i kritiku, Silente su nastupali diljem Hrvatske, ali i u okolnim zemljama izazivajući oduševljenje gdje god su se pojavili. Malo je grupa koji su u samo godinu dana u Zagrebu uspjeli rasprodati i Tvornicu i Vintage Industrial Bar, a upravo su ovi Dubrovkinje i Dubrovčani to uspjeli napraviti – napisali su iz Parka Orsula u najavi za zadnji koncert sezone.

Šlag na tortu svakako je osvajanje Porina za debitanta godine te ulazak u finalni izbor konkurencije za hit godine s pjesmom „Terca na tišinu“. Taj je spot prešao 1,2 milijuna pogleda na Youtubeu, „Još jednom“ se približava milijunu, a posljednji spot, „Morski ljudi, morske žene“ u 2 mjeseca je prešao 200 tisuća pogleda.

 

Foto: Park Orsula

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist