DuList IN

KRAJ ‘GAME OF THRONES’ Nema preko osme sezone

Game of Thrones

Predsjednik HBO-a Michael Lombardo novinarima je rekao da je produkcija šeste sezone “Igre prijestolja” u tijeku, ali i da David Benioff i Dan Weiss namjeravaju završiti sa serijom nakon osme sezone.

“Pitanje je koliko ćemo nakon sedme sezone moći učiniti. Mislim da Benioff i Weiss osjećaju da nam ostaje još dvije godine nakon šeste sezone. Kao što sam i ranije rekao, volio bih da promjene mišljenje, ali to je trenutno njihov plan”, rekao je Lombardo, a prenosi Index.hr.

Teško je povjerovati da bi HBO samo tako ubio svoju “zlatnu koku” pa se već neko vrijeme šuška o prequelu, a Lombardo je izjavio:

‘Otvoren sam za sve što Dan i Dave namjeravaju s ‘Igrom prijestolja’ ili bilo kojim drugim projektom. Sve ovisi o tome što žele. Mislim da ste u pravu, priča ima ogroman potencijal koji bismo mogli istražiti u prequelu, ali morate imati Georgea R.R. Martina, Dana i Davea koji se s tim žele pozabaviti.’

Ipak, dodao je i da o tome nisu ozbiljno razgovarali, a dotakao se i vruće teme – smrti Jona Snowa, koja je izgleda, istina.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist