Sport

KOROŠKA OPEN 2014 Srebro i bronca za Anđelu i Luku

KOROŠKA OPEN 2014 Srebro i bronca za Anđelu i Luku

Judo klub Dubrovnik 1966 vraća se iz Slovenije s dvije medalje – srebrom i broncom.

Međunarodni turnir ‘Koroška 2014. održan je ovog vikenda u Slovenj Gradecu, gdje je nastupilo 476 judašica i judaša iz susjednih zemalja te Japana, Rusije, Azerbajdžana, Kazakhstana, Italije i Izraela.

Judaši Judo kluba ‘Dubrovnik 1966’ su se vratili s dvije medalje, točnije srebrom koje je osvojila Anđela Violić i broncom Luke Violića. Anđela Violić (-63) se borila u konkurenciji 21 judašice te je do srebra došla pobjedama nad predstavnicama Slovačke, Izraela i Slovenije dok je njen brat Luka (+81) u borbi za medalju pobijedio predstavnika Italije nakon poraza od Kazahstanca u 1. kolu.

Ardian Sufaj i Paula Belemečić su poraženi u borbama za medalje te su završili na 5. mjestima dok su Patrik Prigl i Marko Vareškić ovog puta ostali bez plasmana. Judo klub Dubrovnik 1966 je s ovim rezultat ima završio na 23. mjestu u konkurenciji 83 kluba.

Na natjecanju su bili i predstavnici Judo kluba Župa Dubrovačka. Lena Galjf je u kategoriji +65 osvojila 4. mjesto, dok je na 9. mjestu završila Iva Oberan (-57).

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr