Sport

KORKYRA MITING Jugašima tri zlata, četiri srebra i četiri bronce!

KORKYRA MITING Jugašima tri zlata, četiri srebra i četiri bronce!

Ukupno 11 medalja osvojili su početnici i mlađi kadeti Plivačkog kluba Jug na Korkyra mitingu koji se održao ove subote na Korčuli. Jugaši su osvojili tri zlata, četiri srebra i četiri bronce.

Jug je predstavljalo 47 članova: Bruno Đuho, Sandro Radošević, Maroje Alamat, David Bubica, Robert Simon Chiddenton, Niko Jerinić, Matej Marković, Dino Ovčina, Nikola Pasković, Lukas Perović, Damir Zubčević, Marino Avramović, Ivan Babić, Lovro Brać, Luka Čorak, Antonio Lučić, Maroje Lukić, Marta Lukšić, Patricija Maleš, Viktoria Bratičević, Emanuela Karač, Filip Miletić, Paula Miloslavić, Mara Moretti, Ema Najcer, Petra Rudinović, Maro Šušić, Zita Tolj, Marko Vuletić, Ivan Zeko, Marin Zeko, Roko Zvone, Roko Bogdanović, Ivo Đuratović, Ante Kralj, Lukša Krstulović, Luka Lonza, Tara Malkić, Tibor Malkić, Matej Milković, Noa Moretić, Petar Prkačin, Lovro Stanković, Antoan Špilar, Marko Tevšić, Mara Žuvela i Orlando Bratičević.

Na natjecanju su osim Juga nastupili i domaćini KPK, te splitski Grdelin i Primorac iz Crne Gore, a isto je održano u dvije kategorije: A kategorija – muški 2004. i 2005. i ženske 2006., te B kategorija muški 2006. i mlađi i ženske 2007. i mlađe. A kategorija natjecala se u disciplinama 50 slobodno i 100 mješovito, a B kategorija u disciplinama 25m delfin, leđno, prsno i kraul.

U A kategoriji dvije medalje osvojila je Marta Lukšić koja je bila prva na 100m mješovito i treća na 50m slobodno.

U B kategoriji najuspješniji je bio Bruno Đuho koji je osvojio medalje u svim utrkama u kojima je plivao. Bio je prvi na 25m leđno i 25m slobodno, drugi na 25m delfin i treći na 25m prsno.

Roko Zvone osvojio je tri medalje: drugi je bio u utrkama 25m leđno i 25m slobodno, a treći na 25m delfin.
Ivan Zeko bio je drugi na 25m prsno.

Maro Sušić bio je treći na 25m leđno plivavši sa godinu dana starijima.
Plivači su po dolasku na Korčulu išli u obilazak grada koji su organizirali domaćini.

Iz kluba najavljuju kako se sljedeće subote, 11. lipnja s početkom u 10 sati na bazenu u Gružu prvi put održava Natjecanje Jugove plivačke škole. Nastupit će svi članovi 1., 2. i 3. godine plivačke škole.

Pročitajte još

U 17 SATI Košarkaši Dubrovnika dočekuju Splićane u Gospinu polju

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist