Aktualno

Korda: Ugase li linije, tužit ćemo ih!

Korda: Ugase li linije, tužit ćemo ih!

Nije dugo trebalo čekati odgovor Uprave Libertas Općini Konavle oko ukidanja triju konavoskih linija.

Kako nam je potvrdio konavoskih načelnik danas oko 15 i 30, dobio je odgovor na svoj dopis koji je jutro poslao Upravi Libertasa u kojem ističe kako je prema ugovoru rok za otkazivanje linija tri mjeseca, te u kojem traži da Općina Župa dubrovačka sudjeluje u subvencioniranju konavoskih linija jer se njima vože i župski pokazi.

-Oni jednostavno ne znaju što hoće. Sada traže da potpišemo novi ugovor koji su ponudili prije desetak dana, i aneks ugoovra i da odmah uplatimo polovicu iznosa od milijun i 400 tisuća kuna, u suprotnom će prestati voziti linije Cavtat – Vodovađa, Cavtat  – Vitaljina i Cavtat-Duba. Nisu uopće odgvoorili na naš zahtjev oko župskih pokaza, niti na otkazni rok koji traje tri mjeseca. To je ogavno, podlo i neozbiljno. Nećemo na to pristati, oni nemaju na to pravo, a ukoliko  to naprave tužit ćemo ih – komentirao nam je Korda dodavši kako se ovdje uopće „ne radi o novcu, već se jednostavno želi ugasiti Libertas“

-Žele to napraviti preko nas, no to im neće proći. Neka prestanu vozit te linije, mi ćemo se snaći, žao mi je ljudi koji bi mogli izgubiti posao – zaključio je.  

Pročitajte još

Dragovoljci HRM Dubrovnik na prijemu kod komodora Dojkića

Dulist

DODIJELJENO DESET ‘A’ DRŽAVNIH STIPENDIJA Saznajte tko su najbolji studenti Sveučilišta u Dubrovniku

Marko Džamarija

SANITAT POZIVA Javite se ako želite banak na gruškoj placi

Dulist