Aktualno

KONCERTNI SPEKTAKL Budite dio prekrasne glazbene priče uz Detour i Pavel

KONCERTNI SPEKTAKL Budite dio prekrasne glazbene priče uz Detour i Pavel

Turistička kompanija Valamar Riviera uljepšat će ljetne večeri i donijeti neprocjenjivo iskustvo svim posjetiteljima zajedničkog koncerta bendova Detour i Pavel kojeg organizira u petak, 30. lipnja u hotelu Valamar Dubrovnik President 5* na Babinom kuku s početkom u 21 sat.

‘Zaljubila sam se’, ‘Plešem sama’, ‘Srce veliko’ i ‘Daleko’ samo su neki od hitova koje će dobitnici dvaju ovogodišnjih Porina, članovi grupe Detour predvođeni Nenadom Borgudanom i pjevačicom Ginom Damjanović, izvesti pred publikom na terasi hotela Valamar Dubrovnik President 5*.

Ljetnu će večer zasigurno uljepšati i hitovi ‘Čuvaj me’, ‘Zbog tebe’ i ‘Poslije nas’ u izvedbi zagrebačkog pop rock sastava Pavel pod vodstvom karizmatičnog Aljoše Šerića i uz zvukove vokala Antonije Matković.

Ako želite uživati u ovoj pravoj glazbenoj poslastici i vrhunskim nastupima bendova Detour i Pavel, ulaznice po cijeni od 150 kuna u pretprodaji i 180 kuna na dan koncerta možete kupiti u hotelu Valamar Dubrovnik President. U cijenu ulaznica uključeno je i piće dobrodošlice, a svim posjetiteljima osiguran je i besplatan parking.

Pročitajte još

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist