Kultura

Koncerti u teatru ovog vikenda!

Koncerti u teatru ovog vikenda!

Nakon koncerta Dubrovačkog simfonijskog orkestra povodom Valentinova u Kazalištu Marina Držića, već večeras će se održati još jedan koncert kojim se slavi ljubav!

Grad Dubrovnik i TZ grada Dubrovnika organiziraju nastup Ibrice Jusića večeras u 20.30 sati. Ulaznice su besplatne za posjetitelje, ali uz ograničeni broj prema kapacitetu sjedala kazališta. Rezervacije se ne mogu napraviti, već se ulaznice preuzimaju samo na blagajni KMD-a od 9 do 12 sati i 18 do 20 sati.

U nedjelju 18. veljače u 20 sati održat će se zajednički koncert banda Seine i kantautora Denisa Kataneca. Seine su u protekloj godini izdali hvaljeni album ‘Sno sna’ koji je pobrao odlične kritike i našao se na mnogobrojnim top listama ponajboljih hrvatskih i regionalnih albuma 2017. Denis Katanec je kantautor koji se okušao u mnogobrojnim projektima i za sobom ima niz lo – fi izdanja koja su se kroz godina našla u njegovoj bogatoj diskografiji. Cijena ulaznice za ovaj koncert je 30kn a rezervacije su moguće na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: kmd.blagajna@gmail.com

Pročitajte još

TEMA IZAZOVNA VREMENA Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

[FOTO/VIDEO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Cvjetni koncert u đardinu Ljetnikovca Crijević Pucić

Dulist

(FOTO) KOLARINI PREMJERNO IZVELI ‘MATRIMONIJO’ Pun teatar, publika oduševljena!

Dulist