DuList IN

KONCERT ZA KRAJ LJETA Na Orsulu stižu Tamara Obrovac & Transhistria Ensemble, imamo ulaznice!

KONCERT ZA KRAJ LJETA Na Orsulu stižu Tamara Obrovac & Transhistria Ensemble, imamo ulaznice!
Park Orsula, Dubrovnik - Tamara Obrovac transhistria ensemble - (28.07.2012) Dubrovnik Open Air Theatre, Viewpoint & Amphitheater / Shows, Art And Culture http://www.parkorsula.du-hr.net

Posljednji događaj ovogodišnjeg Koncertnog ljeta u Parku Orsula je nastup Tamare Obrovac i njenog Transhistria Ensemble. Vesela ekipa predstavit će 4. rujna novi album ‘Canto Amoroso’ s početkom u 21 i 30, a nakon koncerta organiziran je i prijevoz autobusom.

Album u Hrvatskoj izlazi u ograničenoj nakladi, u izdanju Umjetničke organizacije Transhistria ensemble. Snimljen u jednom dahu u Artesuono studiju u Udinama u Italiji, novi glazbeni materijal jazz ekipe donosi i novu glazbenu priču, još jedno uzbudljivo i strastveno jazz putovanje Istrom i Mediteranom, uz zvuke zanimljivih dijalekata.

Osim na svojoj “domaćoj istarskoj besidi”, na albumu Tamara pjeva i na još nekoliko zanimljivih istarskih dijalekata; Istriotskom, Istrorumunjskom, Istromletačkom, na kojem je sama napisala i riječi za istoimenu naslovnu skladbu albuma ‘Canto amoroso’.

Nakon vrlo uspješnog albuma i hita Transhistria ensemble-a “Daleko je …” iz 2006. godine, uslijedili su električni “Neću više jazz kantati” (2009.), te klasikom obojeni album “Madirosa” (2011.), u kojima je Transhistria ensemble nastupio u proširenim sastavima, obogaćen puhačkom odnosno gudačkom sekcijom.

Dubrovačka publika sjeća se energičnog nastupa Tamare Obrovac iz 2012. godine, a ovaj petak moći će se uz sjajne uspješnice opustiti i uz novi materijal.

Karte za ovaj događaj mogu se kupiti u KIC-u (blagajna Kinematografa u Luži) te na kiosku Parka. Cijena je 70 kuna u pretprodaji, 90 na dan koncerta, dok je za članove udruge Ambient Croatia ulaz 60 kuna.

Više potražite na linkovima:
www.parkorsula.com
https://www.facebook.com/events/1466038447049174/

 

DuList u suradnji s festivalom Park Orsula dijeli dvaput po dvije ulaznice najbržim čitateljima. Na našu e-mail adresu info@dulist.hr pošaljite e-mail s naslovom ‘Tamara Obrovac’, imenom i prezimenom te kontakt brojem. Najbržima idu ulaznice!

Pročitajte još

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist