DuList IN

Koncert Gruhaka odgođen zbog lošeg vremena

Koncert Gruhaka odgođen zbog lošeg vremena

Dugo najavljivani i najiščekivaniji koncert ljeta koji se trebao održati danas, 15. srpnja u kampu Solitudo, odgađa se zbog najavljenih promjenjivih i nepovoljnih vremenskih uvjeta.

Novi datum održavanja koncerta zakazan je za sljedeći petak 22. srpnja u kampu Solitudo s početkom u 20:30, priopćili su organizatori Valamar Riviera.

-Nažalost, zbog iznimno nepovoljnih i promjenjivih vremenskih uvjeta koji će trajati idućih nekoliko dana, primorani, smo odgoditi najavljeni koncert, u nastojanju da i publici i izvođačima osiguramo dobre uvjete za provod na otvorenom – poručili su iz Valamara.

Svih 700 prodanih ulaznica vrijedit će i za novi termin, no ukoliko kupci odluče vratiti kupnjene ulaznice povrat novca će se izvršavati svaki dan na blagajnama u Bistro Solitudo od 12:00 – 23:00 ili na recepciji kampa Solitudo od 7:00 – 22:00.

22. srpnja 2016. budite i vi dio glazbene priče u prekrasnom ambijentu kampa Solitudo, gdje će vam Gruhaci kroz najljepše pjesme legendarnih Indexa ponuditi večer za pamćenje.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist