Natrag
18.8.2017 18:25

facebook

twitter

google

rss

dulist

Konavoski laureati general Markač, Davorin Rudolf i MNK Jadran Ljuta

25.9.2015 @ 13:30 Dulist Županija

Podijelite:

Konavoski vijećnici donijeli su odluku o ovogodišnjim laureatima uz Dan općine koji se obilježava 21. listopada. Javna priznanja ove će se godine dodijeliti generalu Mladenu Markaču, znanstveniku i političaru Davorinu Rudolfu te MNK Jadran Ljuta.

Inače, na jučer održanoj sjednici bilo je riječi o polugodišnjem izvješću rada općinskog načelnika, izvršenju proračuna, te strateškom partnerstvu Općine i OTP Banke prilikom gradnje novog sjedišta Općine u Cavtatu.

Kako se ističe na službenoj stranici Općine Konavle, izlaganjem u sklopu prve točke, općinski načelnik Luka Korda upozorio je na činjenicu da su neki dijelovi Konavala siromašniji od drugih, da Općina čini sve kako bi pomogla i poboljšala uvjete života, ali trebalo bi učiniti i puno više.

Izvještaj o izvršenju proračuna otkrio je kako su u prvih šest mjeseci ove godine prihodi bili viši od rashoda, s tim da se pokrio i manjak od prošle godine. No, u usporedbi s istim razdobljem prošle godine, prihodi su znatno smanjeni i to ponajviše zbog ukidanja povlastice posebne državne skrbi.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana